Puppies

MLADIČKI

Naši mladički so vzrejeni z ljubeznijo in skrbjo do zadnje podrobnosti. Za naše lastnike smo na voljo 24 ur na dan!

Our Litters

Naša legla

Za vsemi psi RonRaj že leta stoji neresnična količina strasti, ljubezni in odločnosti. Vsako leglo je pomemben del naše poti in naše vzreje. Nismo komercialni vzreditelji, zato mladičkov nimamo na voljo skozi vse leto. Vsi naši psi in mladički bivajo z nami. Naši vzrejni psi so bili zdravstveno pregledani v skladu s standardom pasme.

Purchasing a puppy from us

NAKUP MLADIČKA PRI NAS

Pes za nas ni le “pes”. To so leta predanosti, načrtovanja, potovanj, testiranj, treningov, tekmovanj, neprespanih noči, čustvenih in fizičnih izgub, razočaranj, sreče, prijateljstva, znanja, izkušenj, učenja, raziskovanja, druženja in še veliko več. To ni le hobi, je življenjski slog in leta predanosti pasmi.

In noben pes za nas ni “le hišni ljubljenček”. Je dediščina vzreditelja, najboljši prijatelj fantka, zaščitnik punčke, terapevt starostnika, član družine in morda cel svet nekoga!

Za vsakim skrbno vzrejenim psom se skriva senca predanega vzreditelja, ki vlije svojo dušo v vsakega psa in v vsako leglo. In za vsakim lepo vzgojenim psom stoji predan lastnik.

Za naše mladičke si želimo in iščemo predvsem to – predane nove lastnike!

Želite mladička od nas?

Mladički so vzrejeni v domačem okolju, in so zato navajeni na vsakodnevni utrip gospodinjska in zvoke. Ves naš čas, znanje in energijo posvetimo njihovi negi in socializaciji vse od rojstva do odhoda v nove domove.

Samoumevno nam je, da gredo mladički le v domove, kjer bodo aktivni in ljubljeni družinski člani v dobesednem pomenu besede in kjer bodo deležni veliko nežne in ljubeče nege. Nastanitev v pesjaku ali ločeno od družine za nas ni sprejemljiva.

Želimo spremljati napredek tudi po odhodu od nas in vedno bomo veseli vsake slike ali novic iz novih domov, pa naj bo to en dan po odhodu ali 10 let kasneje.

Z mladičkom boste dobili...

Mladička v nov dom pospremimo z opremo, napotki, nasveti in podporo za celo življenje. Že davno smo ugotovili, da še zdaleč ne vemo in ne znamo vsega, smo pa lastnikom na voljo z vsem znanjem in izkušnjami, ki smo jih nabrali skozi vsa ta leta.